keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Hey, how're u going?


Täällä kaikki todella on väärinpäin. Kuten yllä oleva tervehdys, eihän kotopuolessa edes tervehditä ja täällä kysellään päälle vielä kuulumisia kohteliaisuutena, huh!

Hieman lisää esimerkkejä kuvien kautta!

Muistutan vielä tässä kohtaa että olen erittäin Instagram (@tarusiip) riippuvainen, ja sieltä saa tapahtumia kuvien muodossa huomattavasti useammin.

Ajaminen tapahtuu väärinpäin. Onneksi siitä muistutetaan usein.

Strutsit on emuja. Juostiin tätä yksilöä karkuun luonnonpuistossa.

Aurinko kiertää väärään suuntaan. Sinne meni nekin partiossa opitut "katso kello auringosta" -niksit

Täällä joutsenetkin on mustia!! Siitä viimeistään tietää että nyt ollaan kaukana kotoa.


Joulu on taas, joulu on taas...häh? Juu siltä näyttää!

 

Turistihömppäilyä ja paikallistumista

 


Tiistai 4 päivä marraskuuta täällä oli kaikilla vapaapäivä Melbourne cupin takia (tai ainakin niin me ymmärrettiin) joten käytiin grillailemassa Jarkon pomon luona päivälliset ja illalliset grillattiin vielä mun perhetutun luona. Budjettipäivä!
Klisee rikki: Ihmisillä on kuulemma käsitys että Australiassa grillataan hirveästi, päivittäin. Todellisuudessa ihmiset grillaa oikeastaan vain silloin kun joku tulee kylään. Ja näin klisee elää.

Keskiviikkona lähdettiin ajamaan etelään, kohteena yksi suurimmista nähtävyyksistä, maailman eniten ajettu tien pätkä; Great Ocean Road. Matkalla luonnonsuojelupuistossa, jossa mentiin eläinten kanssa samoihin "häkkeihin". Oltiin ainoat koko paikassa (onneksi koska en tiedä mitä muut olis ajatelleet kun juostiin yhtä emua karkuun pitkin pihoja) joten saatiin rauhassa kävellä ja nauttia tästä niin uskomattomasta luonnosta.

Ajettiin yhdessä päivässä (vahingossa tosin) melkein koko pätkä (noin 5h). Maisemat oli niin huikeita että aika vaan meni.

Kohteena: Serendip Sanctuary



Let the Hungergames begin!
Jos joku tietää, mikä tämä on, kertokaa. Näyttää pöllön ja haukan risteytykseltä jossain pöllyissä. Tosin samaa näköä on itsessänikin joka aamu.

Wallaby


Great ocean roadin alku.

Vähän The tienpätkän jälkeen oli pelkkää viljelystä ja maalaismaisemaa. Tää oli siisti näky!
Oli jo myöhä kun päästiin 12 apostolille. Kivet ei ikinä ole ollut yhtä kiinnostavia, wau!


Joku rotko ja luola, edelleen: wau
Perjantaina meidät kutsuttiin kotibileisiin mun suomalaisen kaverin toimesta joka asuu täällä myös (hänkin oli saanut kutsun jonkun tutun tutun ystävän kaverilta). No mikäs siinä, pienet kotibileet ja pääsee vähän tuulettumaan ja tutustumaan!
Päästiin paikalle nin taksikuski sanoi että ei tule hakemaan meitä pois. "Liikaa ihmisiä jotka ei osaa käyttäytyä, menee taksi rikki". Jaahas.  Paikanpäällä huomattiin tosiaan että kyseessä oli noin 200 opiskelija-aussin pippalot. Ei kun sekaan vaan! Kaikki oli mukavia (liekö myös arkena, en tiedä) ja ilta meni kivasti, päästiin eri taksilla sitten poiskin, jes! Tosin seuraavana päivänä +35 asteen lämmössä tultiin ajatelleeksi että jos olis jättänyt kuohuvat väliin, huh!

Werribeen auringonlasku


Nyt ollaan Werribeessä, aika etelässä tällaisessa väliaikaisessa vuokra-asunnossa. Asunnon etsintä+paperityöt ei ollutkaan niin sukkelia kun ajateltiin. Muutama päivä sitten tosin saatiin puhelu että tervetuloa omaan  vuokra-asuntoon ensi torstaina eli huomenna, whii!
Niin juu ja autokin ostettiin. Nopeasti se maallinen omaisuus palaa vaikka just hävitettiin kaikki.

Näistä asioista lisää seuraavalla kerralla! Nyt lähden selvittämään miten saisin auki kookospähkinän. Ihan oikeesti.

Cheers!

2 kommenttia:

  1. Vau...ei tähän muuta voi todeta! Pikkuhiljaa herää että toi on teiän arkea ja koti, mahtavaa!
    Pys- cessi

    VastaaPoista
  2. Ei sitä oikeen vielä kunnolla tajuukkaan, ehkä joskus muutaman kuukauden päästä ku lähtee arki rullaa. Hirrmu ikävä on sinua vaan <3 pys! ;>

    VastaaPoista